Keromat levert snel te monteren PV montagesysteem op dak zonder ballast

Keromat BV

Particulier?

Ook particulieren zijn bij ons aan het juiste adres voor alles op het gebied van dakbedekking.
Lees meer »

Advies & Training

Keromat verzorgt regelmatig diverse trainingen voor haar klanten. Ook nieuwe klanten kunnen zich aanmelden voor de sessies welke maandelijks worden gegeven. Keromat heeft nauwe samenwerkingen met grote fabrikanten en wil de gezamelijke productkennis graag delen met haar klanten. Kennis en Know-how zijn essentieel in de ogen van Keromat, om onnodig na-werk en derving te voorkomen adviseren we onze relaties om trainingen bij te wonen.

Binnenkort staan er weer de volgende cursussen gepland:

  • Firestone EPDM verwerking.
  • Resitrix verwerking.
  • Troelstra en de Vries training.
  • Icopal training
  • Universal training. 

Voor de exacte datum van de diverse trainingen en cursussen kunt u contact opnemen met 1 van de productmanagers van Keromat. Wenst u nog een training van een bepaald product te verkrijgen, dan kunt u dit ook bij hen aangeven. In overleg is er bij ons veel mogelijk. 

Advies

Naast training kunt u bij Keromat uiteraard terecht voor advies omtrent dakbedekking, daglichtoplossingen, dakveiligheid, P.B.M. artikelen, bedrijfskleding enz. 

Bouwfysische berekeningen worden door onze organisatie gratis voor onze vaste relaties verzorgd. Heeft u vragen omtrent de bouwfysische eisen van uw pakket dan kunt u contact met ons opnemen. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer weten over onze klantgerichte aanpak? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen!