Keromat levert met haar unieke totaalpakket met zeer concurrerende kwaliteit/prijsverhoudingen vele organisaties

Keromat BV

Dakbestrating / Ballastlagen

Keromat levert groot assortiment dakbestratingen en ballastmaterialen. Keromat is leverancier van o.a. de  topproducten van Zoontjes beton.

Ballast lagen worden toegepast wanneer er sprake is van losliggende dakbedekkings constructies. Ook op parkeer of tuindaken worden veelal dakbestratingen of tegels toegepast.

Wij bieden een breed assortiment aan dakbestratingsproducten om te gebruiken op beloopbare vlakke daken. Tegels voor een dakterras, een beloopbare dakpromenade of een prachtig entreedak. Daktegels in vele kleuren en formaten. I

Daktegels en onderliggende systemen

De daktegels zorgen niet alleen voor een mooi dakterras, ze beschermen de onderliggende laag ook tegen weersinvloeden. Onze onderliggende systemen zorgen voor een goede beluchting van het dak en een gelijkmatige waterafvoer. Regenwater kan weglopen via naden tussen de tegels naar de onderliggende ruimte onder de tegels. Hierdoor ontstaat alltijd een droog loopoppervlak ontstaat. Bovendien fixeert het onderliggende systeem de tegels, waardoor ze niet 'uit elkaar gaan lopen'.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer weten over onze klantgerichte aanpak? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen!