Keromat levert met haar unieke totaalpakket met zeer concurrerende kwaliteit/prijsverhoudingen vele organisaties

Dakveiligheid

DAKVEILIGHEID

Veiligheid is een begrip wat tegenwoordig voor iedere dakbetreder van zeer groot belang is. Keromat heeft jarenlange ervarig in dakveiligheid en kan u als klant uitstekend informeren omtrent de juiste systemen en toepassingen.

Innotech verdeler Nederland

Keromat is exclusief verdeler voor Nederland van Innotech dakveiligheidsystemen.Innotech dakveiligheid staat voor 1e kwaliteit en kan zich meten tot de beste dakveiligheidssystemen ter wereld. Grote opdrachtgevers kiezen voor Innotech dakveiligheid. Dakdekkers prijzen het systeem vanwege de kwaliteit en tevens levensduur. Ook zijn Innotech dakveiligheidssystemen snel te plaatsen. 

Keromat levert voor elke dakondergrond de juiste dak ankers en of lijnsystemen. Naast het brede assortiment dakveiligheid levert Keromat ook de benodigde daktoetreding, persoonlijke beschermingsmiddelen alsmede signaleringsproducten. 

RI&E daken

Naast leverancier van dak veiligheid kunnen wij ook een Ri&e ( Risico inventarisatie en evaluatie) daken voor u uitvoeren. Wij hebben lange praktijk ervaring in het op juiste wijze vertalen van de risico inventarisatie daken en gaan altijd uit van maatwerk situaties. Onze opdrachtgevers begrijpen onze duidelijk taal. Wij maken budgetpassende veiligheidsplannen waarbij de veiligheid en duidelijke communicatie de belangrijkste factor blijft.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer weten over onze klantgerichte aanpak? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen!