Keromat levert met haar unieke totaalpakket met zeer concurrerende kwaliteit/prijsverhoudingen vele organisaties

Daylight reflexbox

Particulier?

Ook particulieren zijn bij ons aan het juiste adres voor alles op het gebied van dakbedekking.
Lees meer »

​Daylight Reflexbox

Keromat is al jaren bekent als daglichtspecialist en heeft een eigen gepatenteerd daglichtsysteem ontwikkeld.

Keromat noemt haar systeem Daylight Reflexbox. De Daylight reflexbox is een daglicht op maatconcept en bied de opdrachtgever veel voordelen.

De Daylight Reflexbox is daglichtsysteem welke bestaat uit heldere dubbelwandige speciaal bolle lichtkoepel in acrylaat uitvoering.

Acrylaat heeft het voordeel dat het veel daglicht door laat. De Daylight Reflexbox Koepel wordt geplaatst op een supergeisoleerde metalen dakopstand. De Daylight Reflexbox opstand is voorzien van uitstekende isolatie en kan optioneel worden geleverd met waterkerende en duurzame EPDM folie slab. Uiteraard kunnen onze opstanden ook worden aangeleverd in APP of PVC waterkerende dakbedekkingen.

In de dakopstand bevind zich tevens de Daylight Reflexbox lichtverdeelunit welke bestaat uit super reflectiewanden. In deze reflectie unit bevind zich tevens de gepatenteerde reflectiecatcher welke de ultieme vorm heeft om daglicht op te vangen en in het daglichtsysteem te werpen. Ongeacht de stand van de zon zorgt deze reflectiecatcher voor maximaal daglichtrendement.

Wat doet de Reflectiecatcher

De reflectiecatcher is een uniek gevormde spiegelelement die in de juiste stand wordt geplaatst. Door de perfecte stand van de reflectiecatcher wordt het dag en zonlicht door middel van reflectie verder geleid in de Daylight Reflexbox. Doordat het een passief systeem is heeft u geen problemen met draaiende onderdelen en geen onderhoud of slijtage van draaiende onderdelen. Ons systeem is een duurzaam daglichtconcept.

Prisma Piramide Plafondplaat;

De Daylight Reflexbox is afgewerkt d.m.v. een dubbelwandige prisma piramide lens welke zorgt voor verspreiding van het opgevangen daglicht. Deze piramide lensen zorgen voor difuus licht en filteren hinderlijk zonlicht. De Daylight Reflexbox daglichtconcepten kunnen tevens worden uitgevoerd met vlakke prisma plafondplaten.                                                                               

Daylight reflexbox op maat

De Daylight Reflexbox "op maat" geeft ons de mogelijkheid om dit unieke daglichtsysteem in ieder gewenste maat in overleg met de architect en opdrachtgever prefab aan te leveren.

Dit heeft als voordeel dat er in bestaande bedrijfspanden rekening kan worden gehouden met de vervanging van bestaande daglichtsystemen zoals lichtstraten, koepels en andere daglichtproducten. Ook is het mogelijk met dit unieke concept om bestaande sparingen in het dak te voorzien van de Daylight Reflexbox.

Informeer naar de vele mogelijkheden op dit gebied, Keromat levert ook op daglichtgebied een totaaloplossing voor elke opdrachtgever.

Op onze site www.daglichtopmaat.nl vind u uitgebreide informatie omtrent ons gepatenteerde daglichtconcept

Download

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer weten over onze klantgerichte aanpak? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen!