Keromat levert met haar unieke totaalpakket met zeer concurrerende kwaliteit/prijsverhoudingen vele organisaties

Keromat BV

Derbigum dakbanen

Derbigum heeft een levensduur van 35 jaar, onofhankelijk studies hebben aangetoond dat na 35 jaar, een nieuwe laag Derbigum volstaat om de levensduur van uw dak met nog eens 35 jaar te verlengen. De strenge energiecontroles tijden het productieproces, het gebruik van gerecyclede materialen en de levenscyclusanalyse, maken dat de Derbigum-dakbanen vervaardigd worden met respect voor het mileu. In 8 jaar tijd heeft Derbigum het co 2 verbruik tijdens de productie met 70% verminderd.

Keromat verkoopt breed assortiment Derbigum topbanen

  • Derbigum toplaag 4mm 446K14 (8m2 per rol)
  • Derbigum onderlaag Derbicoat HP (14m2 per rol)
  • Andere Derbigum producten op aanvraag
  • Derbibond NT
  • De koudlijm

Derbigum heeft de solventen in zijn koudlijm voor dakbedekking vervangen door plantaardige producten. Het resultaat is Derbibond NT, een nieuwe koudlijm op basis van plantaardige olie, die geen vluchtige organische componenten (VOC) bevat. De keuze van de juiste olie is essentieel voor de gezondheid. Derbibond NT biedt tal van voordelen: het vermijdt de geur van solventen, vermindert het brandrisico en is veiliger om aan te brengen. Het is de beste koudlijm!

Derbicoat NT de onderlaag

Derbicoat NT is een onderlaag met een bijzondere formule, die hoofdzakelijk op gerecycled materiaal gebaseerd is. Derbicoat NT verbruikt 28% minder natuurlijke bronnen en maakt een energiebesparing van 29% mogelijk.

Derbigum NT de toplaag

Derbigum NT is gemaakt met gerecyclede materialen, wat niet alleen zorgt voor een lagere co2 uitstoot, maar ook aanzienlijk het energieverbruik en de impact op het milieu vermindert. Derbigum NT heeft een levensduur van 30 jaar. Daarna kan de oude laag gemakkelijk worden bedekt met een nieuwe laag Derbigum NT, waardoor uw dakbedekking nog eens 30 jaar lang probleemloos kan meegaan.

Derbibrite NT de witte, reflecterende toplaag......

Derbibrite NT is de eerste bitumineuze, witt, reflecterende, waterdichte dakbaan en hitteschild. Door de zonnestralen te weerkaatsen, vermindert Derbibrite NT aanzienlijk de oppervlaktetemperatuur op het dak en bijgevolg ook de temperatuur binnen in het gebouw. Deze dakbaan met acryllaag gaat gegarandeerd even lang mee als drie lagen verf, heeft geen invloed op het pH-niveau van het regenwater en is brandwerend, bestand tegen vet, schimmel en erosie, gemakkelijk te reinigen en 100% recyclebaar. Maar u kunt Derbibrite NT ook gewoon aan de zon blootgesteld laten. Het werkt als een passieve koeler, waardoor u bespaart op airconditioning en het comfort binnen in het gebouw verhoogt. Het is mogelijk om speciaal ontworpen PV-zonnesystemem te plaatsen op Derbibrite NT om nog méér uit uw dak te halen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer weten over onze klantgerichte aanpak? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen!