Keromat levert met haar unieke totaalpakket met zeer concurrerende kwaliteit/prijsverhoudingen vele organisaties

Keromat BV

​Lightway

Keromat is exclusief dealer van Lightway daglichtsystemen. Lightway systemen onderscheiden zich van andere daglichtsystemen.  

Elk pand heeft ze wel, “de donkere plekken” met weinig daglicht. Het donkere trappenhuis, die hoek in de woonkamer die niet wordt gebruikt door gebrek aan licht of de inpandige kamers zonder ramen als badkamer, inloopkast of toilet.

Lightway biedt de oplossing en verlicht donkere plekken met écht daglicht zonder gebruik van elektriciteit. De techniek van daglichtgeleiding werd al door de oude Egyptenaren toegepast om ruimten diep in de piramiden te verlichten. Met innovatieve technologie en hoogwaardige producten heeft Lightway de daglichtbuis geperfectioneerd. En daar plukt u de verlichte vruchten van door een daglichtsysteem met optimale lichtsterkte, ook op bewolkte dagen.

Gratis daglicht, goed voor milieu, welzijn en portemonnee

Hoeveel betalen we aan elektriciteit om overdag onze woon- en werkplekken te verlichten? Is dat nog wel van deze tijd waarin we alles willen doen om energieverbruik terug te dringen?

En wat te denken van werkplekken waar we de hele dag onder TL-verlichting werken? Hoe komen we toch aan die vermoeide ogen aan het einde van de dag? Concentratieproblemen door gebrek aan daglicht? De Arbo weet al lang dat mensen ziek kunnen worden van werken onder kunstlicht. Maar zijn uw werkplekken al aangepast aan de Arbo eisen voor voldoende daglicht?                                                 

                        

Daglichttoetreding: makkelijk en overal

Lightway daglichtbuizen brengen verfrissend en kleurecht daglicht in ruimtes waar ramen dit niet (voldoende) kunnen. De mogelijkheden in de woning zijn haast onbeperkt.

       

DAGLICHT OP ELKE PLEK 

      

De installatie van Lightway daglichtsystemen is relatief eenvoudig en vergt geen aanpassing in de constructie van uw dak.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer weten over onze klantgerichte aanpak? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen!