Keromat levert met haar unieke totaalpakket met zeer concurrerende kwaliteit/prijsverhoudingen vele organisaties

Keromat BV

Solatube

Daglicht op elke plek onder het dak. Daar zorgt het Solatube® daglichtsysteem voor

De Solatube® vangt het buitenlicht op met een koepel en transporteert het daglicht via een zeer reflecterende daglichtbuis. Een plafondplaat naar keuze verspreidt vervolgens aangenaam daglicht de gewenste ruimte in.

Erkend en gecertificeerd Solatube leverancier

Keromat is de trotse voorraadhoudende erkende en gecertificeerde Solatube leverancier van Nederland. Keromat heeft jarenlange ervaring en door  de know how op daglichtgebied kan Keromat haar klanten uitstekend adviseren omtrent deze unieke daglichtsystemen.

Keromat wordt door veel opdrachtgevers en architecten benadert omtrent speciale oplossingen en of toepassingen van de Solatube systemen.  Ook moeilijk te bereiken en gewenste daglichtplaatsen is voor keromat geen probleem maar eerder een uitdaging. Waar anderen afhaken op  daglichtgebied komen de specialisten van keromat in beeld.

Heeft u een toepassing of wilt u informatie of vrijblijvend advies, wij komen ook graag bij u om onze daglichtsystemen te informeren en u wellicht  ook daglicht enthousiast te krijgen. 

U bent welkom in ons daglichtcentrum waar u de verschillende Solatube systemen kunt bewonderen. In ons bedrijf kunt u alle informatie verkrijgen van dit unieke systeem.

Toepassingsmogelijkheden

De toepassingsmogelijkheden van Solatube® daglichtsystemen zijn nagenoeg onbegrensd. In platte en schuine daken, door een gevel of door de grond vindt het daglicht zijn weg. Voor de meest unieke daken, waaronder sandwichdaken en groendaken, zijn maatwerk dakdoorvoeren mogelijk. De daglichtbuizen zijn al in vele projectentoegepast om meer daglicht te genereren.

Verschillende types

Om er voor te zorgen dat er een Solatube® is voor iedere ruimte, zijn er verschillende type Solatubes® leverbaar: Ø 25 cm (160 DS), Ø 35 cm (290 DS) en Ø 53 cm (330 DS en 750 DS). De geschikte diameter is afhankelijk van de grootte van de ruimte en het gewenste lichtresultaat. Voor een indicatie kunt u de technische specificaties raadplegen of contact opnemen met de daglichtexperts van Keromat.

De daglichtprofessionals van Keromat kunnen u (dag)lichtadvies op maat geven. Denk hierbij aan complete lichtplannen, heldere profit on investment berekening en professionele ondersteuning. 

Hoge lichtopbrengst en goede isolatiewaardes

De hoogwaardige Solatube® lichtkoepel met Raybender® technologie zorgt bij lage zonnestand voor een aanzienlijk sterkere lichtopbrengst, terwijl bij hoge zonnestand overbelichting wordt voorkomen. Hierdoor heeft u een egalere lichtspreiding gedurende de dag.

De goede afdichting van de Solatube® daglichtsystemen zorgt voor zeer hoge isolatiewaardes. Dit resulteert in minder warmteverlies in de winter en minder warmtetoename in de zomer. Speciaal voor de passiefbouw heeft Solatube® de ECO (Energy Care Optima) ontwikkeld. Deze variant is extra geïsoleerd en behaald hierdoor U-waardes tot wel 0,5W/m2K, gelijk aan HR+++ glas.

Accessoires

Het Solatube® daglichtsysteem is snel in te bouwen en onderhoudsarm. De Solatube® heeft een ruim aanbod van accessoires, zoals de combinatie met een verlichtingsarmatuur of SmartLED voor ’s avonds, een daglichtdimmer of een ventilatie-unit.
Daarnaast is het mogelijk om met Solatube® te voldoen aan het SKG2 politiekeurmerk. Hiervoor is een inbraakbeveiligingsset beschikbaar.

Gegarandeerde kwaliteit

De ongeëvenaarde kwaliteit van de Solatube® daglichtsystemen is aangetoond door middel van tests uitgevoerd door Grontmij, TNO en Peutz. Alle technische specificaties zijn hiermee onderbouwd, zodat iedere Solatube® daglichtsysteem gegarandeerd presteert op het gebied van isolatie, lichtopbrengst en duurzaamheid.

Downloads


Volop mogelijkheden d.m.v.bochtstukken en verlengunits


Solatube toepassing in keuken 


Solamaster toepassing in kantoor 


Solatube toepassing in badkamer 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer weten over onze klantgerichte aanpak? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen!