Keromat levert met haar unieke totaalpakket met zeer concurrerende kwaliteit/prijsverhoudingen vele organisaties

Keromat BV

Particulier?

Ook particulieren zijn bij ons aan het juiste adres voor alles op het gebied van dakbedekking.
Lees meer »

Nieuw bij Keromat de Velux Curve Tech lichtkoepel

Als daglichtexpert kon hij natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment; De Velux Curve Tech gebogen glazen lichtkoepel. Een super gaaf daglicht concept.

De VELUX Curve Tech lichtkoepel heeft een unieke schaal van gebogen glas, die meer daglicht binnenlaat en een prachtige, moderne toevoeging is op het dak. Ideaal voor huiseigenaren van deze tijd. Kies voor elektrische ventilatie met VELUX INTEGRA® voor een handige, automatische bediening.

 CurveTech

De VELUX lichtkoepel gebogen glas is voorzien van CurveTech, een innovatieve lichtkoepel met gebogen glas, waar regenwater eenvoudig wordt afgevoerd - zelfs op platte daken. Daglicht schijnt hierdoor naar binnen en het zicht naar buiten is helder zonder dat het wordt tegengehouden door regendruppels.

Voordelen

  • Gebogen glas van rand tot rand, waardoor regenwater goed wordt afgevoerd en het zicht naar buiten helder blijft
  • Frame van isolerend PVC met HR++ glas voor optimale energie-efficiëntie
  • Warmtewerende, verduisterende raamdecoratie voor een optimaal wooncomfort

Maximaal daglichtrendement

hoge isolatiewaarde 

Beste Keuze

De beste keuze voor huiseigenaren van deze tijd. De Velux Curve Tech lichtkoepel is de perfecte combinatie van een modern ontwerp en slimme functionaliteit. De subtiele bolling in het glas maakt uitstekende afvoer van regenwater mogelijk waardoor het zicht naar buiten helder blijft. Geschikt voor montage op een helling van 0-15°.

VELUX lichtkoepel vlakglas

De ideale oplossing voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een strak en minimalistisch ontwerp. De schaal bestaat uit 4 mm dik krasvrij glas en een aluminium profiel dat naadloos aansluit op de dakbedekking. Het vlakke ontwerp past perfect bij de lijn van het dak. Geschikt voor montage op een helling van 5-15°.

De Velux lichtkoepels zijn leverbaar in diverse maatvoeringen en uitvoeringen

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer weten over onze klantgerichte aanpak? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen!