Keromat levert met haar unieke totaalpakket met zeer concurrerende kwaliteit/prijsverhoudingen vele organisaties

Keromat BV

Particulier?

Ook particulieren zijn bij ons aan het juiste adres voor alles op het gebied van dakbedekking.
Lees meer »

Nieuw bij Keromat;  Velux modulaire lichtstraten

Keromat is de trotse dealer van Velux modulaire lichstraten, een uniek en geweldige lichtstraat concept.

Een hemels uitzicht

Met de nieuwe VELUX modulaire lichtstraten laat u uw huis tot leven komen. Het effect is en  adembenemend en wordt wellicht een van de blikvangers van uw huis. Het is alsof uw kamer en de hemel boven u één geheel vormen met elkaar.  Een geweldige daglichtbeleving

Ontworpen voor gebouwen met plat dak

Modulaire lichtstraten zijn special ontworpen om moderne huizen met een plat dak te voorzien van natuurlijk licht. Het modulaire systeem kan naadloos in het huidige ontwerp van uw huis worden geïnstalleerd of kan tijdens de planningsfase worden geïntegreerd in een nieuw ontwerp.

 Optimaal wooncomfort

De  elektrisch te bedienen modules kunnen geopend worden met de meegeleverde bedieningstablet. U kunt via de bedieningstablet zelfs programma's activeren die ervoor zorgen dat uw huis volledig automatisch geventileerd word. Zo heeft u altijd een perfect binnenklimaat in uw woning.

Modulair ontwerp voor flexibiliteit en prestatie

Modulaire lichtstraten zijn gebaseerd op ons bewezen, modulaire concept. Alle componenten zijn geprefabriceerd. Velux garandeerd op deze manier een consistente kwaliteit, een snelle en eenvoudige installatie en een product dat elke keer weer perfect past. Het modulaire systeem is getest op extreme weer- en klimaatomstandigheden.

 

 

 

 

Bescherming tegen ongewenste zonne-warmte

Met behulp van de optionele zonwering kunt u in de zomer het klimaat in huis aangenaam houden. Daarnaast zorgt de zonwering voor privacy.

VELUX Modulaire lichtstraten - utiliteitsbouw

De VELUX modulaire lichtstraat is een strakke en elegante oplossing voor de utiliteitsbouw, zoals schoolgebouwen, winkelcentra en kantoorpanden. Het systeem is volledig modulair toe te passen, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.
 

Materiaalprestaties en voordelen

  • Innovatieve materialen maximaliseren energie-efficiëntie
  • Een van de laagste U-waarden voor samengestelde frames en raamprofielen
  • Beter ecologisch profiel dan aluminium lichtstraten

Modulariteit

  • 100% modulair ontwerp voor eenvoudige montage
  • Eenvoudig te specificeren en toe te passen
  • Hoge mate van functionaliteit in elke module

 

Snelle eenvoudige montage

Een uniek bevestigingssysteem met een simpel ontwerp zorgt voor een eenvoudig montageproces. Hierdoor kan een volledige module binnen een aantal minuten worden gemonteerd. De gebouwstructuur wordt daardoor beschermd tegen weersomstandigheden en bespoedigt het bouwproces.

Modulaire lichtstraten speciaal voor daken gericht op het noorden

VELUX sheddakopstellingen zijn rijen modules die rechtop staan, zodat zonlicht binnen schijnt in de onderliggende ruimtes. Het kenmerkende, rechtopstaande ontwerp is bij uitstek geschikt voor opstellingen die naar het noordelijk  halfrond zijn gericht en brengen zacht en diffuus licht.

Sheddakopstellingen zijn ideaal voor galerieën, musea, scholen, kantoren en industriële faciliteiten, die geen hinder willen ondervinden van directe zoninstraling.

         

Velux Modulaire lichstraten voor een optimaal binnenklimaat !

De combinatie van een uitgekiend ontwerp, kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen en perfecte ventilatiemogelijkheden zorgt voor een geweldige bijdrage aan het comfort van uw woning.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer weten over onze klantgerichte aanpak? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen!