Keromat levert met haar unieke totaalpakket met zeer concurrerende kwaliteit/prijsverhoudingen vele organisaties

Keromat BV

Werkkleding Craft

Keromat is een erkende Craft dealer. Craft kleding is wereldwijk bekent en wordt door veel doelgroepen gedragen. Uiteraard kent iedereen onderkleding Craft, vele sporters dragen graag de thermo onderkleding fabricaat Craft.

Craft kleding is leverbaar in;

  • onderkleding
  • bovenkleding
  • handschoenen
  • regenkleding
  • sokken

Craft principe

Het succesvolle Craft principe is het resultaat van ruim 40 jaar onafgebroken research & development, in nauwe samenwerking met topsporters.  Alles draait op het ontwikkelen, testen en toepassen van vezels, stoffen en materialen die optimaal ventileren, vocht afvoeren, isoleren en beschermen. Uit de beste materialen heeft Craft zijn assortiment samengesteld, onderverdeeld in drie lagen:

Laag 1: de functionele onderkleding met het ideale Microklimaat, dicht op de huid

Laag 2: de isolerende tussenlaag, vochtafvoerend en ventilerend

Laag 3: de beschermende bovenlaag, die regen, wind en kou tegenhoudt

Dankzij de combinatie van drie elementaire kledinglagen kunnen sporters een voor hen perfect microklimaat creeren, zowel binnen als buiten. De kleding is geschikt voor alle niveaus van inspanning: recreatief, trainen en topsport. Elke laag is even belangrijk. Samen vormen de drie lagen een complete keten. Dankzij ventilatie en actieve vochtafvoer blijft de lichaamstemperatuur contstant, zodat de huid droog en prettig aanvoelt. Dat maakt Craft tot de perfecte kleding om optimale prestaties te leveren.

L1 Microklimaat

Craft functioneel ondergoed is ontworpen om dicht op de huid te dragen. Vandaar, dat het materiaal bestaat uit huidvriendelijk poleyester, met vlakgestikte naden die niet irriteren. Dankzij het gebruik van holle vezels en de open vezelstructuur wordt transpiratievocht direct afgevoerd van de huid naar de volgende kledinglaag, om daar te verdampen. Zo blijft de huid droog en de lichaamstemperatuur constant. Het ideale microklimaat voor topprestaties.

L2 Isolatie

Deze isolerende tussenlaag geeft het transpiratievocht door naar de volgende laag. Hierdoor blijft de huid droog en de lichaamstemperatuur constant. De isolerende werking voorkomt tegelijkertijd dat de huid teveel afkoelt. Bovendien beschermt de tussenlaag tegen kou van buitenaf. Waardevolle warmte en energie blijven zo behouden.

L3 Bescherming

De buitenste laag biedt bescherming tegen wind, regen en kou, ongeacht de sport die beoefend wordt. Dankzij de ademende buitenlaag wordt overtollig transpiratievocht gewoon doorgelaten, om te verdampen in de buitenlucht

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer weten over onze klantgerichte aanpak? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen!